Natuurgebied de Moerputten in nabije omgeving van B&B Magnolia

Fietsen & Wandelen

B&B Magnolia is dé uitvalsbasis voor de wandelaar, natuurliefhebber of fietser.    Huur een fiets voor 10 euro per dag!

De omgeving is rijk aan natuur (foto Moerputtenbrug), bossen, fiets- en wandelpaden. Het fietsroutenetwerk (nr. 42 en 43) en het wandelroutenetwerk (nr. 72 en 73) bevinden zich in de nabije omgeving.

Hertogenbosch op steenworp afstand van B&B Magnolia

‘s-Hertogenbosch

Op slechts 7 kilometer afstand vindt u de prachtige stad ’s-Hertogenbosch. De stad staat bekend om haar gezellige, intieme karakter en historie. Bekijk/beklim de indrukwekkende Sint-Janskathedraal, vaar over de Binnendieze en bezoek Het Noordbrabants Museum.

Of geniet van een heerlijk dagje winkelen en de gezellige horecagelegenheden.

Heusden Vesting en Bed and Breakfast Magnolia

Heusden Vesting

Een uitstap naar Heusden Vesting mag zeker niet ontbreken bij uw bezoek aan B&B Magnolia. Dit prachtige, gerestaureerde vestingstadje heeft naast de prachtige historie ook veel winkels, galerieen en terassen. U vindt Heusden Vesting op circa 8 kilometer.

Drunense Duinen ligt vlakbij B&B Magnolia

Drunense Duinen

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen ligt op circa 10 kilometer afstand van B&B Magnolia. Het ruim 3.500 hectare grote park ligt tussen Tilburg, Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. Maak een mooie wandeling of verken de Loonse en Drunense Duinen per fiets/mountainbike. Er lopen diverse fiets en wandelroutes door het park. Kies zelf uw route en geniet van de prachtige omgeving.

Natuurgebied de Moerputten als uitstapje vanuit B&B Magnolia Vlijmen

De Moerputten

Ten westen van ’s-Hertogenbosch ligt natuurgebied De Moerputten. Na herstelwerkzaamheden aan de Moerputten- en Venkantbrug is het hele gebied rondom de bruggen geschikt voor wandelaars. Er zijn drie wandelroutes aangeleverd, gemarkeerd met paaltjes. In het natuurgebied bevinden zich ook diverse rust- en picknickplaatsen.

De Efteling en B&B Magnolia in Vlijmen

Efteling

Een gezellig dagje uit naar de Efteling! Dit attractiepark ligt in de plaats Kaatsheuvel en ligt circa op 15 km afstand van B&B Magnolia. De Efteling staat bekend om zijn Sprookjesbos en de Stoomcarousel, maar heeft daarnaast vele achtbanen en andere attracties voor jong & oud.

Golfen bij BurgGolf Haverleij nabij B&B Magnolia

BurgGolf Haverleij

Bezoek dé golfbaan van Den Bosch. Een prachtige golfbaan, tenmidden van de woonkastelen in Engelen. Naast de 18 holes wedstrijdbaan is er ook een uitdagende 9 holes par-3 baan. Voor de par-3 baan hoeft u niet in het bezit te zijn van een baanpermissie of GVB. Tevens kunt u oefenen op de driving range en is er een restaurant.